boeken

Met verhalen over selectief mutisme (Engelstalig)

Omschrijving;
Ben je het beu dat selectief mutisme dicteert wat je wel en niet kunt doen in je leven? Misschien ben je het zat om het gevoel te hebben dat deze slopende aandoening de baas over je is, en wil je de controle terugkrijgen. Misschien bent u al op de hoogte van enkele van de tips en trucs die u kunt toepassen om de invloed van selectief mutisme op uw dagelijks leven te beperken, maar u zoekt een opfriscursus over wat ze kunnen zijn op een eenvoudige locatie die u zo nu en dan kunt raadplegen . Misschien ben je het zat om te luisteren naar basis en nutteloos advies, gegeven door mensen die niet echt begrijpen wat je doormaakt, omdat ze het nooit zelf hebben hoeven ervaren? If Selective Mutism Had a Voice is de perfecte biografische gids om u te ondersteunen met essentiële informatie waarvan is bewezen dat deze mensen helpt deze slopende stoornis te overwinnen. Ik kan het weten, want ik heb zelf geleden onder deze aandoening. Alle tips en trucs die ik in dit boek naar voren heb gebracht, zijn degenen die me hebben geholpen om de verlammende stilte te overwinnen die kan worden ervaren als deze aandoening niet frontaal wordt aangepakt. Dit boek staat niet alleen boordevol nuttige, beproefde dingen die je kunt doen om selectief mutisme te bestrijden, maar het bevat ook mijn eigen verhaal over hoe ik erin slaagde hoop te vinden in de meest angstaanjagende omstandigheden. Ik was in staat om geloof en identiteit in Christus te vinden in mijn tijd van nood, wat me hoop bood door tijdloze bijbelse principes toe te passen. Deze principes hielpen mijn kijk op angst radicaal te veranderen, en hierdoor kon ik stap voor stap, dag na dag, vooruitgang boeken. Inside If Selective Mutism Had a Voice, ontdek: ●Mijn intieme ervaringen met het omgaan met selectief mutisme als jong kind en de ontwikkeling naar mijn volwassenheid ●Enkele van de negatieve wegversperringen die veel mensen met deze aandoening ervaren ●Veelvoorkomende symptomen van iemand die te maken heeft met selectief mutisme ●De verschillende beproefde technieken die u kunt gebruiken om uw omgang met deze aandoening te verbeteren En veel veel meer! 

Persona Medusa: A Tale of Selective Mutism & Social Anxiety

Omschrijving; Een jongen staat op een drempel tussen licht en donker, een intense angst stijgt in hem op, berooft zijn stem en duwt hem het donker in. Hij moet vrede sluiten en zich verenigen met deze angst om zijn stem terug te krijgen en in het licht te stappen. Persona Medusa is het verhaal van een jongen, DJ, die wanneer hij naar school gaat, wordt getroffen door een overweldigende kracht van angst. De angst is zo sterk dat hij fysiek niet kan praten of een spier kan bewegen als de verwachting om te spreken op hem rust. Deze angststoornis staat bekend als selectief mutisme. Hij ervaart nog steeds elke dag dezelfde angst en verlamming van stem en lichaam bij elke verwachting om te spreken. Klasgenoten die met hem proberen te praten, het breken van zijn potlood, het drogen van zijn verfkwast, de leraren die hem vragen stellen. , pauzetijden en het ergste van alles dat je niet kunt vragen om naar het toilet te gaan. DJ heeft thuis een veilige plek waar hij vrij kan spreken en bewegen, maar dit wordt langzaam uitgehold door de immense angst die hem overvalt in zijn leven buitenshuis. De angst en schaamte volgen DJ als hij de school verlaat, gaat studeren, reist, aan het werk gaat, vrienden maakt en verliest en verliefd wordt op zijn toekomstige vrouw, Anita. Nu zijn huwelijk op komst is, besluit DJ dat hij een toespraak wil houden, maar eerst moet hij vrede nemen met de intense angst waarmee hij op vierjarige leeftijd werd geconfronteerd op de drempel van het schoollokaal, waardoor hij in stem en expressie dempte. DJ gaat naar een therapeut die hem door zijn ervaringen en gevoelens heen praat en hem helpt weer in contact te komen met zichzelf. Zijn trouwdag breekt aan en DJ komt naar voren om zijn toespraak te houden.......

Quiet: A poem about selective mutism

Omschrijving; Dit boek bevat een mooi gedicht over de complexe communicatie-uitdaging Selectief Mutisme (SM), die mogelijk verband houdt met sociale angst. Het is geschreven om het bewustzijn te vergroten.

Praktische boeken die ons hebben geholpen